0.65

Questions, suggestions, error reports related to Android edition of YoWindow
Post Reply
User avatar
par
Posts: 8281
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

0.65

Post by par » Sat Apr 26, 2014 5:54 am

WARNING: in order to install this build you need to uninstall the previous one
Please report if you can see the defect described in HELP! Response from Samsung
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

vvss
Posts: 37
Joined: Sun Oct 27, 2013 6:26 am

Re: 0.65

Post by vvss » Sat Apr 26, 2014 11:44 am

Небольшой баг. При выходе из программы или смене экрана, на выбор пейзажа или любой другой смене, идущий снег превращается на доли секунды в диагональные полосы от верхнего левого угла экрана, к нижнему правому.

User avatar
countryroads
Posts: 8786
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: 0.65

Post by countryroads » Sat Apr 26, 2014 5:58 pm

Hi Pasha,

Kyoceras 4.0.4
NextBook 4.1.1
Lenovo 4.1.2
Samsung 2.3.6
the app is working on all of the above.

Samsung 2.3.6 black screen has been minimized. :good:

I tapped on About and tapped on Debug Mode on the About page.
When Options Menu returned, I tapped on Debug and YoWindow crashed.
I tried this on NextBook 4.1.1 and Lenovo 4.1.2.
Every time that you tap on Debug from Options Menu, YoWindow crashes.

I sent you the crash reports.

:(
Marty

FvE
Posts: 7114
Joined: Mon Oct 19, 2009 11:56 pm
Name: Fred
Location: Leiden, Netherlands
Contact:

Re: 0.65

Post by FvE » Sat Apr 26, 2014 10:36 pm

Hi Pasha,

I can confirm Marty's findings on both my HTC Phone and Asus tablet.

Fred

User avatar
Angelmmm3
Posts: 28
Joined: Mon Mar 03, 2014 5:58 am
Name: Angelique
Location: Anchorage, Alaska

Re: 0.65

Post by Angelmmm3 » Sat Apr 26, 2014 11:32 pm

Good Afternoon Pasha,

Samsung Galaxy S4/SGH-I337M/4.2.2

Phone crashes when:

1...trying to access Debug
2...changing from Village to Airport while in Mexico City
3...while seeing advanced weather from Santa Barbara (finger swipe)
4...& the ultimate irony, while sending Crash Reports =@

I think you should have at least 2 or 3 crash reports on file.

The "good" news about these crashes is that it doesn't completely freeze up my phone, forcing a complete restart.

In regards to the static problems, have NOT been able to do so at all.

Also, was wondering when the cities of Carpenteria & Ojai in California (USA) were going to be added to the list?

Cheers,
Angelique

:beer:

User avatar
Angelmmm3
Posts: 28
Joined: Mon Mar 03, 2014 5:58 am
Name: Angelique
Location: Anchorage, Alaska

Re: 0.65

Post by Angelmmm3 » Sat Apr 26, 2014 11:37 pm

Hello Again,

Forgot to mention that the crashing issue for Santa Barbara is while in Seaside mode. I have Seaside mode for Santa Cruz (CA), Ventura (CA) & Puerto Escondido (Mexico) & do NOT experience these issues.

Cheers,
Angelique

:)

User avatar
countryroads
Posts: 8786
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: 0.65

Post by countryroads » Sat Apr 26, 2014 11:58 pm

Hi Angelique,

The only Carpenteria that I could find for California was the following.
5333834; Cañada de la Carpenteria/California/United States is an Administrative Division and cannot be used.

I have added the following.
5378880; Ojai/California/United States

To have a location added to YoWindow database, please make a request here. viewforum.php?f=7
and follow these instructions http://he1.yowindow.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=13.

Thank you in advance.

Marty

User avatar
Angelmmm3
Posts: 28
Joined: Mon Mar 03, 2014 5:58 am
Name: Angelique
Location: Anchorage, Alaska

Re: 0.65

Post by Angelmmm3 » Sun Apr 27, 2014 12:27 am

countryroads wrote:The only Carpenteria that I could find for California was the following.
5333834; Cañada de la Carpenteria/California/United States is an Administrative Division and cannot be used.

I have added the following.
5378880; Ojai/California/United States

To have a location added to YoWindow database, please make a request here. viewforum.php?f=7
and follow these instructions http://he1.yowindow.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=13.

Good Afternoon Marty,

Many thanks for at least being able to add Ojai. I will use the appropriate forum link next time!

Cheers,
Angelique

:beer:

sonyarob1
Posts: 7
Joined: Wed Jan 23, 2013 6:19 pm
Name: Rob Martin

Re: 0.65

Post by sonyarob1 » Sun Apr 27, 2014 11:35 pm

I am using an HTC one with Android 4.4.2 & on this version my weather wouldn't update automatically for hours on end.

Post Reply