1.33.5

Questions, suggestions, error reports related to Android edition of YoWindow
Post Reply
User avatar
par
Posts: 7788
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

1.33.5

Post by par » Sun Feb 19, 2017 11:51 am

What's new?

- High quality Moon image.
- FIXED: nofification is hard to read on Huawei devices.
- A number of rare crashes fixed.
Get YoWindow for your phone or tablet - it's awesome on both!

Image Image Image

psicomaster
Posts: 33
Joined: Thu Mar 13, 2014 2:58 pm
Name: Pablo

Re: 1.33.5

Post by psicomaster » Sun Feb 19, 2017 1:38 pm

Hi, the weather Does not synchronize with the server, all the time says "update error"

User avatar
par
Posts: 7788
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: 1.33.5

Post by par » Sun Feb 19, 2017 2:25 pm

psicomaster, which location is this?
Get YoWindow for your phone or tablet - it's awesome on both!

Image Image Image

psicomaster
Posts: 33
Joined: Thu Mar 13, 2014 2:58 pm
Name: Pablo

Re: 1.33.5

Post by psicomaster » Sun Feb 19, 2017 4:33 pm

Now work fine (!?)... Was Rancagua, Chile

User avatar
countryroads
Posts: 8736
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: 1.33.5

Post by countryroads » Sun Feb 19, 2017 6:45 pm

Hi Pasha,

4.1.2 Lenovo
4.4.4 Samsung Prevail
6.0.1 Samsung J3
all ran with no crashes.

TV is still getting Network error.

Marty

User avatar
par
Posts: 7788
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: 1.33.5

Post by par » Mon Feb 20, 2017 9:59 am

Thanks, Marty!
I'm investigating the networking error.
I don't observe it on my Android TV.
Get YoWindow for your phone or tablet - it's awesome on both!

Image Image Image

User avatar
countryroads
Posts: 8736
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: 1.33.5

Post by countryroads » Mon Feb 20, 2017 5:06 pm

Hi Pasha,

I just finished clearing cache on some apps on Android TV.
I also turned notifications off on YoWindow.
I was then able to add locations to YoWindow.

I then turned notifications back on.
I am still able to add locations.

I was getting Network error. Click to retry. for a week.
I was still getting it last night.

Did clearing cache and toggling notifications correct an error?
Or did the network correct itself?

For now, I am able to add locations.

:)
Marty

User avatar
par
Posts: 7788
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: 1.33.5

Post by par » Thu Feb 23, 2017 3:49 pm

Thanks for reporting, Marty. I looks like a problem on our server.
Still the problem is there, we are working on it.
I'm afraid you might experience these location problems on TV for a week or two.
Get YoWindow for your phone or tablet - it's awesome on both!

Image Image Image

Post Reply