0.60

Questions, suggestions, error reports related to Android edition of YoWindow
Post Reply
User avatar
par
Posts: 8261
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

0.60

Post by par » Mon Apr 21, 2014 1:17 pm

What's new?

- Settings interface design simplified.
- Update temperature in Status Bar after device restart even if no YoWindow app, wallpaper or widget are running.
- FIXED: debug link in "About" page is not working on some devices


Marty, do you still experience a crash on your Android phones?
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

FvE
Posts: 7114
Joined: Mon Oct 19, 2009 11:56 pm
Name: Fred
Location: Leiden, Netherlands
Contact:

Re: 0.60

Post by FvE » Mon Apr 21, 2014 2:55 pm

Hi Pasha,

Great job.
Debug works on my phone now too :good:

May I request again to have the version number in the about page?

Thanks.
Fred

User avatar
par
Posts: 8261
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: 0.60

Post by par » Mon Apr 21, 2014 3:00 pm

Hey, Fred!
FvE wrote:Hi Pasha,
Debug works on my phone now too :good:
Yes! :)
FvE wrote: May I request again to have the version number in the about page?
I have added this task to our list.
I'm not sure about the priority.
How much do we need this feature?
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

FvE
Posts: 7114
Joined: Mon Oct 19, 2009 11:56 pm
Name: Fred
Location: Leiden, Netherlands
Contact:

Re: 0.60

Post by FvE » Mon Apr 21, 2014 3:05 pm

par wrote: I have added this task to our list.
I'm not sure about the priority.
How much do we need this feature?
As much as we need it in the desktop.
By that I mean it's always handy when we're discussing issues to have the version numbers.
As far as I'm concerned there's no hurry to have it included.
On the other hand I've had several occasions already where I wanted to check my version number.....

Fred

User avatar
par
Posts: 8261
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: 0.60

Post by par » Mon Apr 21, 2014 4:06 pm

OK, thanks, I hope it will not take long for this feature to become a reality.
FvE wrote:
par wrote: As much as we need it in the desktop.
By that I mean it's always handy when we're discussing issues to have the version numbers.
As far as I'm concerned there's no hurry to have it included.
On the other hand I've had several occasions already where I wanted to check my version number.....

Fred
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

Mattes57
Posts: 21
Joined: Tue Apr 15, 2014 6:27 pm
Name: Matthias Kring

Re: 0.60

Post by Mattes57 » Mon Apr 21, 2014 6:29 pm

I would also like to have the version number displayed. I have yowindow now running on four different Android devices and Android versions, so I might lose perspective ;-)

Smith88
Posts: 69
Joined: Tue Aug 02, 2011 8:59 am
Location: Szolnok, Hungary

Re: 0.60

Post by Smith88 » Mon Apr 21, 2014 6:30 pm

Hi Pasha,

YoWindow still force closes at start, like with 0.59 on HTC Wildfire S (Android 2.3.3). :cry:
(I had to uninstall 0.58 before the installation of the new version.)

Adrian

Fyacucci
Posts: 1
Joined: Tue Apr 22, 2014 12:49 am
Name: Frank

Re: 0.60

Post by Fyacucci » Tue Apr 22, 2014 12:55 am

So fat so good with .60 on a nexus 10. A suggestion: I like the live wallpaper idea but it doesn't show any weather information only the animated backgrounds. Please add weather info.

User avatar
countryroads
Posts: 8786
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: 0.60

Post by countryroads » Tue Apr 22, 2014 1:45 am

Hi Pasha,

Kyoceras 4.0.4
NextBook 4.1.1
Lenovo 4.1.2
Samsung 2.3.6
the app is working on all of the above.

Samsung 2.3.6 is still not able to use the Options Menu. viewtopic.php?f=58&t=21539&start=10#p55458
I tried tapping on 'About' and got a 'Force Close' message.

When using the back arrow from Options Menu to return to the weather,
there is a 3 - 10 second display of black screen on the Samsung 2.3.6.
On the Kyoceras 4.0.4, there is a blip of a black screen. You cannot count the seconds.
On the NextBook 4.1.1 and the Lenovo 4.1.2, I do not notice a blip of black screen.

The black screen must be when the database is being loaded.

:good:
Marty

User avatar
Angelmmm3
Posts: 28
Joined: Mon Mar 03, 2014 5:58 am
Name: Angelique
Location: Anchorage, Alaska

Re: 0.60

Post by Angelmmm3 » Wed Apr 23, 2014 6:09 am

Good Evening Pasha,

Samsung Galaxy S4/SGH-I337M/4.2.2

Thank you for fixing the Debug issue! :Yahoo!:

Cheers,
Angelique

Post Reply