Billings, Montana USA

See "Weather expired" or "No weather"? Probably your weather station is not reliable. Let us know - we will help.
Post Reply
turtle7761
Posts: 11
Joined: Mon Mar 16, 2015 8:45 pm
Name: Terry

Billings, Montana USA

Post by turtle7761 » Mon Mar 16, 2015 8:52 pm

I live in Billings which according to the metar charts has two sites KBIL and KBYZ, the problem is that under location properties YoWindow insists my default is KSHR which is Sheridan Wyoming a location about 130 miles south. I've changed it to KBIL but it keeps reverting to the default of KSHR. How do I fix this so my weather is correct?

User avatar
countryroads
Posts: 8763
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Billings, Montana USA

Post by countryroads » Tue Mar 17, 2015 12:54 am

Hi Terry,

I am getting KBIL on my Win8.1.
Please see attached.

Marty

Billings Montana.JPG
Billings Montana.JPG (41.99 KiB) Viewed 4426 times

turtle7761
Posts: 11
Joined: Mon Mar 16, 2015 8:45 pm
Name: Terry

Re: Billings, Montana USA

Post by turtle7761 » Tue Mar 17, 2015 4:08 pm

This is what I have. I keep having to reset it every morning to KBIL. I need to know how to tell YoWindows that the default for this location is KBIL which is what it should be.
Capture.JPG
Capture.JPG (64.76 KiB) Viewed 4414 times

User avatar
countryroads
Posts: 8763
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Billings, Montana USA

Post by countryroads » Wed Mar 18, 2015 4:19 am

Hi Terry,

Look at my screenshot and yours.
My screenshot reads Source (Default METAR).
Yours reads Source (METAR).

Try changing yours to (Default METAR).
And then click on Default after the www.

Let us know if that fixes your issue.

Marty

turtle7761
Posts: 11
Joined: Mon Mar 16, 2015 8:45 pm
Name: Terry

Re: Billings, Montana USA

Post by turtle7761 » Wed Mar 18, 2015 5:55 am

It doesn't change a thing, the default is KSHR for some reason. Not KBIL.
Capture.JPG
Capture.JPG (41.17 KiB) Viewed 4405 times

User avatar
countryroads
Posts: 8763
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Billings, Montana USA

Post by countryroads » Thu Mar 19, 2015 6:52 am

Hi Terry,

What build are you using?
I am using Beta b23 at the top of the forum.

I would also like you to try something for me.
Delete Billings from your locations.
Now do Ctrl Q to completely exit from YoWindow.
Completely clear your internet cache.
Press Ctrl F5.
Now shut down your computer.
Turn off your router and unplug it.
Leave everything off for awhile.

Now turn your router back on.
Turn your computer back on.
Enter Billings back into YoWindow.
What does Location Properties show now?

Thank you in advance for your patience.

Marty

turtle7761
Posts: 11
Joined: Mon Mar 16, 2015 8:45 pm
Name: Terry

Re: Billings, Montana USA

Post by turtle7761 » Fri Mar 20, 2015 1:48 am

Came home from a long, long day with stupid, stupid people to find this message.

Yeah! Smart people do exist. This worked perfectly, thank you so much for turning my bad day into a... well better day at least. :Yahoo!:

Post Reply