Log in problem in our forum

User avatar
Mallorca
Posts: 1757
Joined: Sun Jul 11, 2010 8:59 am
Name: Werner Heidotting
Location: Son Servera, Mallorca, Spain
Contact:

Log in problem in our forum

Post by Mallorca » Sat Jul 30, 2011 3:40 pm

Hi friends,

since a couple of weeks I am irritate about the log in. Allways when I open the forum site I have to log in again! Also when I'm here for a some hours I have to do it again :cry:
This forum is the only one with this situation and I'm activ in 4 forums.
There is also no difference between IE 9, firefox 5 or Opera 11 .... cookies are activated of course.
login.JPG
login.JPG (11.42 KiB) Viewed 5412 times
Any idea?
Thanks in advance.
Werner

User avatar
hermanz
Posts: 1883
Joined: Thu Apr 08, 2010 3:21 pm
Name: Herman
Location: Nieuwegein, Netherlands
Contact:

Re: Log in problem in our forum

Post by hermanz » Sat Jul 30, 2011 6:37 pm

Hi every one :good:
Werner I do the same. I also frequently suffer from logging.
At first I thought it was the oversized files.

I have just uploaded a landscape. One minute later I had to log in again

gr.
Herman :beer:
(Wheather on an I(phone,pad,pod) or Android, YoWindow what else )

User avatar
par
Posts: 7893
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Log in problem in our forum

Post by par » Sun Jul 31, 2011 7:36 am

Hey Werner and Herman!

This could happen if you login to the forum from a domain different from yowindow.com
Werner from which page are you loggin in?
Is it?
http://yowindow.de/forum
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

User avatar
Mallorca
Posts: 1757
Joined: Sun Jul 11, 2010 8:59 am
Name: Werner Heidotting
Location: Son Servera, Mallorca, Spain
Contact:

Re: Log in problem in our forum

Post by Mallorca » Sun Jul 31, 2011 10:36 am


User avatar
hermanz
Posts: 1883
Joined: Thu Apr 08, 2010 3:21 pm
Name: Herman
Location: Nieuwegein, Netherlands
Contact:

Re: Log in problem in our forum

Post by hermanz » Sun Jul 31, 2011 10:44 am

Hey Werner and Herman!

This could happen if you login to the forum from a domain different from yowindow.com
For me is the logging at http://yowindow.com/forum
(Wheather on an I(phone,pad,pod) or Android, YoWindow what else )

User avatar
par
Posts: 7893
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Log in problem in our forum

Post by par » Sun Jul 31, 2011 11:33 am

Werner, I was trying to find http://yowindow.de/forum link on our website and was not able to find it.
Do you know any place that refers the forum by this very link?
Or you have typed in the url manually?

Herman, I don't know why you are having problem with logging ing.
Try to clean up the browser cookies.
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

User avatar
Mallorca
Posts: 1757
Joined: Sun Jul 11, 2010 8:59 am
Name: Werner Heidotting
Location: Son Servera, Mallorca, Spain
Contact:

Re: Log in problem in our forum

Post by Mallorca » Sun Jul 31, 2011 5:41 pm

Hi Pasha,

sorry, I'm not using ".de"
On the German site is the link to our forum ".com"
And I use this link on my favorite toolbar.
Unbenannt.JPG
Unbenannt.JPG (56.43 KiB) Viewed 5380 times
Werner

User avatar
par
Posts: 7893
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Log in problem in our forum

Post by par » Sun Jul 31, 2011 5:52 pm

I'm afraid I don't know how to solve this puzzle.
The only thing I can think of is to try to clean up the cookies, but I'm sure you have already tried this.

:unknown:
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

User avatar
hermanz
Posts: 1883
Joined: Thu Apr 08, 2010 3:21 pm
Name: Herman
Location: Nieuwegein, Netherlands
Contact:

Re: Log in problem in our forum

Post by hermanz » Sun Jul 31, 2011 7:06 pm

Hi Pasha :good:

Oh you get used to it. Before I submit, I save the text and then try to submit again

gr.
Herman :beer:
(Wheather on an I(phone,pad,pod) or Android, YoWindow what else )

User avatar
countryroads
Posts: 8759
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Log in problem in our forum

Post by countryroads » Sun Jul 31, 2011 7:37 pm

Hi Pasha, Werner and Herman,

YoWindow RSS Feed causes my Log in problems. I have YoWindow RSS Feed on my WinXPs and have kept it off on my Win7. That way I have a computer that I can post with.

I have my YoWindow RSS Feed set up for 15 minutes. If I am posting on YoWindow with one of my XPs and the RSS Feed starts up, I am kicked off of YoWindow Forum, have lost whatever posting I have done, and have to log in again.

What I was doing on my XPs was every time I wanted to post from them, I went into RSS Feed and changed the time from 15 minutes to 1 week, posted, and then went back to RSS Feed and changed back to 15 minutes.

I hope this information helps you out.

Marty

Post Reply