Is there anyway I can make it run in background?

Have an idea?
Post Reply
User avatar
Snicker
Posts: 44
Joined: Tue Nov 10, 2009 4:43 pm
Location: Stavanger - Norway

Is there anyway I can make it run in background?

Post by Snicker » Sat Feb 18, 2017 5:07 pm

I have multiple screens on my PC. Is there anyway I can make it run in background so it constantly runs on on the the screens?
Where theres pleasure, theres always some pain
-------------
Snicker

hypernova
Posts: 60
Joined: Sat Jan 21, 2017 7:46 pm
Name: Alex

Re: Is there anyway I can make it run in background?

Post by hypernova » Sun Feb 19, 2017 7:41 am

I have multiple screens too and it runs constantly in the background. The clouds just don't move all the time (which is a good thing- less resources used that way) but the temperature and current conditions stay updated as does the movement of the sun and moon.

User avatar
Snicker
Posts: 44
Joined: Tue Nov 10, 2009 4:43 pm
Location: Stavanger - Norway

Re: Is there anyway I can make it run in background?

Post by Snicker » Sun Feb 19, 2017 7:09 pm

I use windows 10, it stops at once I dont have focus on the window.
Where theres pleasure, theres always some pain
-------------
Snicker

hypernova
Posts: 60
Joined: Sat Jan 21, 2017 7:46 pm
Name: Alex

Re: Is there anyway I can make it run in background?

Post by hypernova » Mon Feb 20, 2017 12:23 pm

You mean your current conditions and movement of the sun and moon don't update if you don't keep the window in the foreground?

User avatar
Snicker
Posts: 44
Joined: Tue Nov 10, 2009 4:43 pm
Location: Stavanger - Norway

Re: Is there anyway I can make it run in background?

Post by Snicker » Mon Feb 27, 2017 5:11 pm

No, I mean all the animations and everything.
Where theres pleasure, theres always some pain
-------------
Snicker

Post Reply