Screensaver not working

Any questions? Any answers?
2BadRic
Posts: 39
Joined: Sat Mar 02, 2013 6:05 pm
Name: Richard Pernicano

Screensaver not working

Post by 2BadRic » Mon Apr 07, 2014 11:06 pm

When Yo comes on as my screen saver, all I get is a black screen ....a small blue "YoWindow" logo above a small green horizontal line, and below the line it says:" presented in Stereo"...
How do I fix?
Thanks,
Rich P

FvE
Posts: 7114
Joined: Mon Oct 19, 2009 11:56 pm
Name: Fred
Location: Leiden, Netherlands
Contact:

Re: Screensaver not working

Post by FvE » Mon Apr 07, 2014 11:32 pm

Hi Rich,

Could it be that your screensaver can't access the internet, because it's being blocked by your frewall and/or anti-virus program?

Fred

2BadRic
Posts: 39
Joined: Sat Mar 02, 2013 6:05 pm
Name: Richard Pernicano

Re: Screensaver not working

Post by 2BadRic » Tue Apr 08, 2014 1:29 am

Thank you for the thought,,,,but no,,internet working fine, YO comes on just how I described...no screensaver...Black...
Rich P

User avatar
Wally©
Posts: 819
Joined: Sun Dec 12, 2010 2:18 am
Name: Walter

Re: Screensaver not working

Post by Wally© » Tue Apr 08, 2014 2:45 am

Check your network adaptor's power management in its properties...

Make sure the option "allow the computer to turn off this device to save power' is unchecked...

Hope this helps...Do let us know...
Wally©...

(Ignorance can easily be overcome...Stupidity is 4ever...)

2BadRic
Posts: 39
Joined: Sat Mar 02, 2013 6:05 pm
Name: Richard Pernicano

Re: Screensaver not working

Post by 2BadRic » Tue Apr 08, 2014 3:31 pm

Have never messed with power management and YO had been working fine ,,,I believe,,till an update??? Not really sure as I have
YoWindow 3S Build 166 and can't remember when it updated...
Thanks,
Rich P

User avatar
Wally©
Posts: 819
Joined: Sun Dec 12, 2010 2:18 am
Name: Walter

Re: Screensaver not working

Post by Wally© » Tue Apr 08, 2014 6:41 pm

I just checked on my Windows 7 pc with the latest build... (RC b168)

All starts normal and my adaptor settings are as mentioned above...
Wally©...

(Ignorance can easily be overcome...Stupidity is 4ever...)

2BadRic
Posts: 39
Joined: Sat Mar 02, 2013 6:05 pm
Name: Richard Pernicano

Re: Screensaver not working

Post by 2BadRic » Tue Apr 08, 2014 6:47 pm

Thanks Wally.....I will check it out.
Rich

2BadRic
Posts: 39
Joined: Sat Mar 02, 2013 6:05 pm
Name: Richard Pernicano

Re: Screensaver not working

Post by 2BadRic » Sun Apr 13, 2014 1:10 pm

Same.......... :(

2BadRic
Posts: 39
Joined: Sat Mar 02, 2013 6:05 pm
Name: Richard Pernicano

Re: Screensaver not working

Post by 2BadRic » Mon Apr 14, 2014 9:52 pm

Folks, are you telling me that I am the ONLY ONE that the Yo screensaver does not work? If so,,,I sure wish I knew why ...Very interesting..
Thanks for your help anyway,
Rich

FvE
Posts: 7114
Joined: Mon Oct 19, 2009 11:56 pm
Name: Fred
Location: Leiden, Netherlands
Contact:

Re: Screensaver not working

Post by FvE » Mon Apr 14, 2014 10:59 pm

Hi Rich,

Up 'till now it looks that way, I'm sorry to say.

I'm still figuring out what it's got to do with Google.
I'm not sure what you do and what you don't use of YoWindow.
Are you using the Google extension to look at YoWindow and using the screensaver on it's own to 'save your screen'?

Thank you,
Fred

Post Reply