1.28

Post Reply
User avatar
par
Posts: 8004
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

1.28

Post by par » Mon Mar 05, 2012 5:12 pm

What's new
- 4 default locations are included by default: New York, Los Angeles, Tokyo, Oxford
- Options link in popup window
- Major internal changes.

We need a good inspection of this version again.
Potential problem spot is location management - auto-detection, selection and so on.

[UPDATED]
I have found an error and updated extension to the next version - 1.29
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

User avatar
hermanz
Posts: 1886
Joined: Thu Apr 08, 2010 3:21 pm
Name: Herman
Location: Nieuwegein, Netherlands
Contact:

Re: 1.28

Post by hermanz » Mon Mar 05, 2012 8:19 pm

Hi Pasha :good:

I miss the next one, editing location
Naamloos-1.jpg
Naamloos-1.jpg (24.54 KiB) Viewed 3356 times

or is it not planned.

gr.
Herman :beer:
(Wheather on an I(phone,pad,pod) or Android, YoWindow what else )

User avatar
par
Posts: 8004
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: 1.28

Post by par » Mon Mar 05, 2012 8:28 pm

Unfortunately this is impossible :(
This is a technical problem.
There is no way to communicate between Flash and Chrome extension.
At least now.
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

User avatar
hermanz
Posts: 1886
Joined: Thu Apr 08, 2010 3:21 pm
Name: Herman
Location: Nieuwegein, Netherlands
Contact:

Re: 1.28

Post by hermanz » Mon Mar 05, 2012 8:37 pm

Hi Pasha

You have this on your desktop
1.jpg
1.jpg (68.37 KiB) Viewed 3353 times
You push on options (bottom left)
You get an extra screen
2.jpg
2.jpg (46.72 KiB) Viewed 3353 times
You look
3.jpg
3.jpg (61.45 KiB) Viewed 3353 times
You push on options
You get an extra screen
2.jpg
2.jpg (46.72 KiB) Viewed 3353 times
and so on. everytime you get a new screen extra

It's not really a bug, but a minor flaw

gr.
Herman :beer:
(Wheather on an I(phone,pad,pod) or Android, YoWindow what else )

User avatar
par
Posts: 8004
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: 1.28

Post by par » Mon Mar 05, 2012 8:51 pm

Oh yeah, I know about this.
But I don't know how to do this better.
I could only make "Options" button work by opening the options page in a new tab.
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

User avatar
hermanz
Posts: 1886
Joined: Thu Apr 08, 2010 3:21 pm
Name: Herman
Location: Nieuwegein, Netherlands
Contact:

Re: 1.28

Post by hermanz » Mon Mar 05, 2012 9:11 pm

Sorry Pasha

I can not find anything

Good job

gr.
Herman :beer:
oh and take something to drink from me .
(Wheather on an I(phone,pad,pod) or Android, YoWindow what else )

User avatar
par
Posts: 8004
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Name: Pasha
Location: Saint-Petersburg, Russia
Contact:

Re: 1.28

Post by par » Mon Mar 05, 2012 10:43 pm

:) Thank you, dear Herman!
:good:
Get YoWindow weather app for your phone or tablet.

Image Image Image

Post Reply