Unable to choose another location after clicking on this 1.

Have you found an error? Report here!
Post Reply
mzinkan
Posts: 3
Joined: Wed May 17, 2017 11:51 am
Name: Mike Zinkan

Unable to choose another location after clicking on this 1.

Post by mzinkan » Wed May 17, 2017 12:11 pm

Hello,
I have 9 locations in my drop-down list and one of them is Dalian, China. Lately, as I click each one to check the weather, after clicking on the Dalian location from the drop-down list, I am unable to move past that location, as Dalian is immediately reloaded each time I click the drop-down arrow. This behavior happens no matter where in my list Dalian appears. I've removed Dalian, closed the program, reinserted Dalian and the problem persists.
Thanks in advance,
Mike

mzinkan
Posts: 3
Joined: Wed May 17, 2017 11:51 am
Name: Mike Zinkan

Re: Unable to choose another location after clicking on this

Post by mzinkan » Tue May 30, 2017 11:47 am

Hello Again,
Today, the same problem exists with a second location (Los Angeles) along with the original problem location, Dalian.
Mike

mzinkan
Posts: 3
Joined: Wed May 17, 2017 11:51 am
Name: Mike Zinkan

Re: Unable to choose another location after clicking on this

Post by mzinkan » Thu Jun 01, 2017 12:28 pm

Okay, now today, Los Angeles does not have the problem of yesterday, but Dalian still does.
Mike

Post Reply