Page 1 of 2

4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 12:00 pm
by par
What's new?

- Town: New Year Tree!
- FIXED: Town, garlands missing in naked season.

Re: 4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 3:59 pm
by countryroads
Hi Pasha,

The Christmas Tree looks very nice!

I noticed that the garland of lights that was over the main passage is gone.

Australia which is having summer does not have garland of lights.
Australia Christmas Tree Lights are working.

Leiden and North Myrtle Beach garland lights are working.

Leiden and North Myrtle Beach still have missing lights in Village landscape.

Marty
Christmas Tree garland over main passage is gone.JPG
no garland over main passage
christmas Tree no garlands in Australia.JPG
no garland in Australia

Re: 4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 4:21 pm
by FvE
Hi Pasha,

Thank you for a very nice Christmas tree!
To be able to put the Star light on and off is a nice gimmick.

:good:
Fred

Re: 4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 6:22 pm
by par
Ho ho ho!
Glad you like the tree.
As usual, a lot of work in this small piece of art.

The garlands in Town are only added to Winter and Naked landscapes.
I'm not sure if Australian people decorate the streets in Summer.
Do they?

Re: 4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 6:27 pm
by countryroads

Re: 4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 6:34 pm
by par
Well, that adds up some work :(

Re: 4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 6:35 pm
by par
The garland in the center of the street was removed intentionally to avoid mixing the garland and the new year tree.

Re: 4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 7:19 pm
by MaxH
Hello Pasha,

Same issue as a few verslons before. Switching between locations doesn't work well. Black screen with 'Stereo'. Besides that, no cars and people in the town :(

Regards, Max

Re: 4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 7:47 pm
by mark2011
OK! Christmas Tree is very nice, but I have another question. Why during download I receive a warning that this application can harm my computer (publisher unknown). Is it normal issue with beta version? :(
Marek

Re: 4.0.64

Posted: Fri Dec 18, 2015 8:28 pm
by par
MaxH wrote:Hello Pasha,

Same issue as a few verslons before. Switching between locations doesn't work well. Black screen with 'Stereo'. Besides that, no cars and people in the town :(

Regards, Max
Thanks for reporting, Max!
Can you find a stable way to reproduce this error?