Beta b110 no long works correctly

Early builds of YoWindow for Windows
Post Reply
marglondon
Posts: 5
Joined: Mon Jul 08, 2019 12:22 pm
Name: Margaret

Beta b110 no long works correctly

Post by marglondon » Mon Jul 08, 2019 12:28 pm

The Windows beta b110 no longer works correctly. All the people and cars etc have disappeared from the Town and Americana landscapes. Have reinstalled an earlier version.

largo
Posts: 3
Joined: Thu Mar 17, 2016 5:33 pm

Re : Beta b110 aucun long fonctionne correctement

Post by largo » Sun Jul 21, 2019 5:34 pm

Hello,

works fine with me (Win10x64)

@ +

User avatar
countryroads
Posts: 8783
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Beta b110 no long works correctly

Post by countryroads » Sun Jul 21, 2019 9:28 pm

Hi Pasha,

I tested this problem.

Americana is working perfect for me.
People and cars are in Americana.

But Town no longer has people or cars.

This test was on my Windows 8.1.

So Town is the problem.

:(
Marty

MaxH
Posts: 90
Joined: Wed Dec 12, 2012 9:56 am
Name: Max
Location: Leeuwarden, Netherlands

Re: Beta b110 no long works correctly

Post by MaxH » Tue Jul 23, 2019 1:48 pm

Go back to version b108. The last correct working version.

marglondon
Posts: 5
Joined: Mon Jul 08, 2019 12:22 pm
Name: Margaret

Re: Beta b110 no long works correctly

Post by marglondon » Tue Jul 30, 2019 12:38 pm

Hello
I have now found away around the problem of the disappearing people in landscape. I reinstalled b110. By overriding the current season in location properties and changing the setting to spring, the people reappeared. Everything works fine for all the season settings winter, autumn, spring and naked. It is only summer that doesn't work correctly. It would be nice to have rainbows, but at least the balloons are back

Marg (Win10×64)

Post Reply