Wrong time displayed for Rapid City, SD

YoWindow widget Questions, Suggestions and Bugs
Post Reply
Oliver

Wrong time displayed for Rapid City, SD

Post by Oliver » Wed May 02, 2012 10:57 am

Hello,

i've added a couple of YoWindow Widgets to my Wordpress.com weblog. I noticed that the displayed time for Rapid City, SD is wrong.
Current time says 5:55 and it should be 3:55. I also have Denver as a Widget and that one displays the correct time.

Image

User avatar
countryroads
Posts: 8783
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Wrong time displayed for Rapid City, SD

Post by countryroads » Thu May 03, 2012 5:06 am

Hi Oliver,

Can you supply us with a link to your website? This way we can check out the code.
Thank you in advance.

Marty

Oliver

Re: Wrong time displayed for Rapid City, SD

Post by Oliver » Thu May 03, 2012 5:35 am

These are the two html codes used in the widget:

[gigya src="http://swf.yowindow.com/yowidget3.swf" width="220" height="150" allowfullscreen="true" wmode="opaque" bgcolor ="#FFFFFF" flashvars="location_id=gn:5419384&location_name=Denver&time_format=24&unit_system=metric&lang=nl&background=#FFFFFF&mini_locationBar=true&mini_momentBar=true&copyright_bar=false"]

[gigya src="http://swf.yowindow.com/yowidget3.swf" width="220" height="150" allowfullscreen="true" wmode="opaque" bgcolor ="#FFFFFF" flashvars="location_id=5106529&location_name=Rapid%20City&time_format=24&unit_system=metric&lang=nl&background=#FFFFFF&copyright_bar=false"]

User avatar
countryroads
Posts: 8783
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Wrong time displayed for Rapid City, SD

Post by countryroads » Thu May 03, 2012 5:52 am

Hi Oliver,

5106529 is Woodbridge, New Jersey.
5768233 is Rapid City, South Dakota.

:)
Marty

Oliver

Re: Wrong time displayed for Rapid City, SD

Post by Oliver » Thu May 03, 2012 6:45 am

Aah, i think something went wrong then. Corrected it on my site.
Do you have a easy way to search for these codes so i can verify my other entries?

User avatar
countryroads
Posts: 8783
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Wrong time displayed for Rapid City, SD

Post by countryroads » Thu May 03, 2012 7:04 am

Hi Oliver,

It is really simple.

Click on YoWindow.com at the top of the forum.
On the right, you will see the widget with 'Free Weather Widget' under it. Click on 'Free Weather Widget'.
Choose your location.
Scroll down the page to see the code which contains the GeoId in it.

It is just that simple.

:)
Marty

Oliver

Re: Wrong time displayed for Rapid City, SD

Post by Oliver » Thu May 03, 2012 7:25 am

Yeah i know. Thats how i created the widget codes in the first place :wink: But now i have like 10 widget codes in place.
And i want to check the other way around. So just enter the number and see what city belongs to that. Just to verify.

User avatar
countryroads
Posts: 8783
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Wrong time displayed for Rapid City, SD

Post by countryroads » Thu May 03, 2012 7:41 am

Hi Oliver,

This is how I do what you are asking.

Go up to the Url and key in geonames.org/ followed by the geoid. For example geonames.org/5106529 .
Press enter and it will display the location.

There may be other ways of searching the geoid, but this is the way I do it.

:)
Marty

Oliver

Re: Wrong time displayed for Rapid City, SD

Post by Oliver » Thu May 03, 2012 7:59 am

That was exactly what i was looking for :good:

Post Reply