Change Location Name on Widget

YoWindow widget Questions, Suggestions and Bugs
Post Reply
User avatar
OzDrDj
Posts: 5
Joined: Tue May 06, 2014 11:25 am
Name: Col

Change Location Name on Widget

Post by OzDrDj » Thu Jun 29, 2017 6:41 am

Hello,
I am sure a while ago when i created my first weather widget, you could rename the location of the widget,
For example, Wymah, NSW, Australia is not available for a widget, however there is a town 6kms away that is whos name temporarily eludes me.
I could select that, then rename the location on the widget, however that function seems to have disappeared. Can we bring it back please?

Also if you try to resize the town or americana background, they wont resize correctly like the rest.

Thanks for listening, OzDrDj.

User avatar
OzDrDj
Posts: 5
Joined: Tue May 06, 2014 11:25 am
Name: Col

Re: Change Location Name on Widget

Post by OzDrDj » Sat Jul 15, 2017 5:58 am

Hello, Does anyone from yowindow read these ? :unknown:

User avatar
Wally©
Posts: 795
Joined: Sun Dec 12, 2010 2:18 am
Name: Walter

Re: Change Location Name on Widget

Post by Wally© » Sat Jul 15, 2017 10:49 pm

We do...

Open your widget with any text editor...

Look for...

location_name=SETYOURNAMEHERE

Save it...upload to same location...

All should be ok...

Hope this helps...
Wally©...

(Ignorance can easily be overcome...Stupidity is 4ever...)

User avatar
OzDrDj
Posts: 5
Joined: Tue May 06, 2014 11:25 am
Name: Col

Re: Change Location Name on Widget

Post by OzDrDj » Sun Jul 16, 2017 12:26 am

Kewl, that easy hey, will give it a go, thanks.

Post Reply