Problem with YoWindow widget

YoWindow widget Questions, Suggestions and Bugs
Post Reply
Agatheb2k
Posts: 5
Joined: Sat Dec 13, 2014 7:19 pm
Name: Agatheb2k

Problem with YoWindow widget

Post by Agatheb2k » Sat Dec 13, 2014 7:30 pm

Hello all,

That's a long time since I configured the weather widget on my WordPress blog. It worked great but since about 1 month it no longer opens.
I do not know why, I have not changed anything. :cry:

I only see the words at the top and bottom of the widget (then I see those great friends blogs)

I made a screenshot
Image

and my blog is address : Accordéon et Dentelles au jardin

Can anyone help me, thank you in advance

Agatheb2k
Posts: 5
Joined: Sat Dec 13, 2014 7:19 pm
Name: Agatheb2k

Re: Problem with YoWindow widget

Post by Agatheb2k » Mon Dec 15, 2014 10:32 pm

Hi,

After 2 years of good services (see => here), in addition to the unresolved problem already mentioned above, it gives me no more Cahors's weather when I come to the site YoWindow but always that of Narbonne on the edge of the Mediterranean Sea.
I live at 200km from the sea... Default I prefer the Agen weather or that of Toulouse but the Narbonne's climate is too different from Cahors.
I think I'll delete this widget with regret that I liked :bad:

FvE
Posts: 7114
Joined: Mon Oct 19, 2009 11:56 pm
Name: Fred
Location: Leiden, Netherlands
Contact:

Re: Problem with YoWindow widget

Post by FvE » Tue Dec 16, 2014 12:26 am

Hi,

I'm sorry to say that I don't know how to solve this.
Wordpress has given more problems in the past.
It acts very different on several browsers.

I've tried the following on https://agatheb2k.wordpress.com/ your widget:

Internet Explorer 9 - blank screen
Internet Explorer 9, allowed displaying all content - Agen
Chrome browser - blank screen
Firefox - asked for a plug-in to be installed, which couldn't be found - blank screen
Standard Android browser - Agen
Chrome browser on Android - blank screen

Most browsers seem to have a problem with the https address.

Sorry I can't be of more help.
Fred

Agatheb2k
Posts: 5
Joined: Sat Dec 13, 2014 7:19 pm
Name: Agatheb2k

Re: Problem with YoWindow widget

Post by Agatheb2k » Tue Dec 16, 2014 11:38 pm

Hi,

Fred, thank you for trying to help me.

I tried to add the s letter to all the http in the widget's code, and I managed to see an empty frame in Firefox, I made a screenshot

Image

I read the solution found by alfo67, you can see here => viewtopic.php?f=27&t=22746
alfo67 wrote:I found a possible solution to display the widget.
In the browser must "allow the display of mixed content."
https://support.mozilla.org/en-US/kb/ho ... -my-safety
In doing so I can see the widgewt in my blog.
thanks
... and I see too the widget on my blog, but this solution is not the best for me.
I'll be more comfortable if the widget's code for Wordpress became compatible to https in my favorite browser.

I am waiting, thanks a lot!

Post Reply