Widgets are not displayed

YoWindow widget Questions, Suggestions and Bugs
Post Reply
alfo67
Posts: 15
Joined: Wed Apr 11, 2012 6:34 am
Name: Antonio

Widgets are not displayed

Post by alfo67 » Tue Dec 02, 2014 10:27 pm

Hi,
I configured the widget to two blogs with wordpress one year ago (following the guide) and they worked perfectly.
A few days ago the widgets are not displayed.
Can you give me some indication to solve the problem?
Thanks

User avatar
countryroads
Posts: 8785
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Widgets are not displayed

Post by countryroads » Wed Dec 03, 2014 6:05 am

Hi,

Please supply us with a link to your sites.
Thank you.

Marty

alfo67
Posts: 15
Joined: Wed Apr 11, 2012 6:34 am
Name: Antonio

Re: Widgets are not displayed

Post by alfo67 » Thu Dec 04, 2014 11:25 am

Hi,
you can check out here https://alandedintorni.wordpress.com on the page "Meteo Mariehamn"

thanks

alfo67
Posts: 15
Joined: Wed Apr 11, 2012 6:34 am
Name: Antonio

Re: Widgets are not displayed

Post by alfo67 » Sun Dec 14, 2014 8:02 pm

Hello
I wrote an email to the support WordPress for the solution of the problem. Here is the answer:

WordPress.COM staff have been implementing https:// protocol. Your http://alandedintorni.wordpress.com/ URL is now https://alandedintorni.wordpress.com/ so maybe the reason the widget is not working is because the https:// change has taken place.

what is the solution?

Thanks

alfo67
Posts: 15
Joined: Wed Apr 11, 2012 6:34 am
Name: Antonio

Re: Widgets are not displayed

Post by alfo67 » Tue Dec 16, 2014 5:07 pm

I found a possible solution to display the widget.
In the browser must "allow the display of mixed content."

https://support.mozilla.org/en-US/kb/ho ... -my-safety

In doing so I can see the widgewt in my blog.

thanks

Post Reply