Data not showing in Website Widget

YoWindow widget Questions, Suggestions and Bugs
Post Reply
igloo
Posts: 3
Joined: Fri Mar 07, 2014 8:23 pm
Name: Brian

Data not showing in Website Widget

Post by igloo » Fri Mar 07, 2014 8:26 pm

Hello,

I have the widget installed on my site. It has been there for a couple weeks now. Today, the background/landscape shows, but no weather data at all.

www.bwglive.ca - scroll down a tad middle column.

Embed code:

Code: Select all

<div style="width:768px; height:500px;">
    <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://swf.yowindow.com/yowidget3.swf" width="768" height="500">
    	<param name="movie" value="http://swf.yowindow.com/yowidget3.swf"/>
    	<param name="allowfullscreen" value="true"/>
    	<param name="wmode" value="opaque"/>
    	<param name="bgcolor" value="#FFFFFF"/>
    	<param name="flashvars" 
    	value="location_id=gn:5907180&location_name=Bradford%20West%20Gwillimbury&time_format=12&unit_system=metric&background=#FFFFFF&copyright_bar=false"
    />
        <a href="http://WeatherScreenSaver.com?client=widget&link=copyright"
        style="width:750px;height:500px;display: block;text-indent: -50000px;font-size: 0px;background:#DDF url(http://yowindow.com/img/logo.png) no-repeat scroll 50% 50%;"
        >Weather Widget</a>
    </object>
</div>
<div style="width: 750px; height: 15px; font-size: 14px; font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;">
	<span style="float:left;"><a target="_top" href="http://WeatherScreenSaver.com?client=widget&link=copyright" style="color: #2fa900; font-weight:bold; text-decoration:none;" title="HTML weather">YoWindow.com</a></span>
	<span style="float:right; color:#888888;">Forecast by&nbsp;<a href="http://yr.no" style="color: #2fa900; text-decoration:none;">yr.no</a></span>
</div>

User avatar
Wally©
Posts: 813
Joined: Sun Dec 12, 2010 2:18 am
Name: Walter

Re: Data not showing in Website Widget

Post by Wally© » Fri Mar 07, 2014 8:58 pm

No problem here...

Everything is displayed...

Perhaps the problem has disappeared...
Attachments
test.JPG
Wally©...

(Ignorance can easily be overcome...Stupidity is 4ever...)

User avatar
countryroads
Posts: 8785
Joined: Tue Apr 27, 2010 3:38 am
Name: Marty
Location: Mansfield, Ohio USA
Contact:

Re: Data not showing in Website Widget

Post by countryroads » Fri Mar 07, 2014 9:03 pm

Hi Brian,

The Widget with your location is working for me also.

If you still have a problem,
completely clear your internet cache
press Ctrl+F5
Let us know if that helps you.

Marty

igloo
Posts: 3
Joined: Fri Mar 07, 2014 8:23 pm
Name: Brian

Re: Data not showing in Website Widget

Post by igloo » Fri Mar 07, 2014 9:38 pm

Yep, it is resolved now. Not sure what happened, I didn't clear my cache or anything. You guys should at least take some credit lol!

User avatar
Wally©
Posts: 813
Joined: Sun Dec 12, 2010 2:18 am
Name: Walter

Re: Data not showing in Website Widget

Post by Wally© » Fri Mar 07, 2014 10:44 pm

We do some magic...sometimes... :D

Anyway...glad it's all working for you...
Wally©...

(Ignorance can easily be overcome...Stupidity is 4ever...)

Post Reply