La Crosse WS3600

Registered users do not see the advertisments

Re: La Crosse WS3600

Postby Tihomir Z » Wed Jun 30, 2010 9:37 pm

Hello Pavel, Herman
Here I did not get more information on my website, but I still have some questions, or concerns. Confuses me the following. The text files which I took, which are: uitvoer.txt.
Yowindow.XML time (because it must remain so, or write: Yowindow.xml)
ftp.txt
yowindow.xml time (same question as above) it confuses me all the different files, each written letters to Yowindow.xml. (Case sensitive)
I've copied into my root file this, YOWINDOW.XML, I made it well done, as far as I understand it should do, from the root file will be sent to my website. Does the file CROSSDOMAIN.XML, also need to put in your root file? And yet I noticed that when I open YOWINDOW.XML file at the beginning is this: <? Xml .......... whether there is a need to place the questionnaire to write Yowindow.xml, or anything else.
If this does not help then it is probably connected to the server Yowindowa cuff (www.pljusak.com), each time you freshen up my web page prints are: UPDATING TIME Trnovec Bartolovecki, and after the occurrence of Letter data from Maribor. Probably no more connection Yowindow.xml_www.pljusak.com. The latter is all good, Lacrosse-Yowindow, the data is refreshed every five minutes. Excuse the length, but I had to ask. Thank you for your answers. ;) :)



Share |
User avatar
Tihomir Z
 
Posts: 171
Joined: Thu Dec 24, 2009 11:03 am
Location: Trnovec Bartolovecki Croatia
Registered users do not see the advertisments




Registered users do not see the advertisments

Re: La Crosse WS3600

Postby hermanz » Thu Jul 01, 2010 3:20 pm

Hi Tihomir

Your website is not correct configured
if you login with ftp on your site , the files YOWINDOW.XML and crossdomain.xml are located in ftp://www.pljusak.com.

this is the same directory with http://www.pljusak.com/trnovec1 . You can control this with http://www.pljusak.com/trnovec1/YOWINDOW.XML.
The file crossdomain.xml have to be place in the root . This is http://www.pljusak.com
It seems a configuratiefault of your website.

I have send you ftp.txt . The file ftp.txt must be place in the directory c:\program files\heayweather or c:\heavyweather.

gr.
Herman




Share |
(Wheather on an I(phone,pad,pod) or Android, YoWindow what else )
User avatar
hermanz
 
Posts: 1873
Joined: Thu Apr 08, 2010 3:21 pm
Location: Nieuwegein, Netherlands
Registered users do not see the advertisments





Re: La Crosse WS3600

Postby Tihomir Z » Thu Jul 01, 2010 9:21 pm

Hello Herman
Today I tried to finally converging to send this around to my website, but the problem is just connecting servers www.pljusak - Server Yowindow. I know I sent an e-mail man who maintains our server, but you still inadequate, are slightly grubby. When all the harmony, then we on the website constantly clean data. I put the picture. Now I agree that the bar refreshes the data until further notice from Maribor. I apologize that I mistreated you with this and you and Pavel. When that is central to the server, all to be working properly. :)
Image
We apologize for the picture quality, I hope next time it will be better.
Everything works except the image data are always the same, not refreshed.



Share |
User avatar
Tihomir Z
 
Posts: 171
Joined: Thu Dec 24, 2009 11:03 am
Location: Trnovec Bartolovecki Croatia
Registered users do not see the advertisments





Re: La Crosse WS3600

Postby Tihomir Z » Thu Jul 01, 2010 9:45 pm

Here's a picture with the real data from my weather station!
Image



Share |
User avatar
Tihomir Z
 
Posts: 171
Joined: Thu Dec 24, 2009 11:03 am
Location: Trnovec Bartolovecki Croatia
Registered users do not see the advertisments





Re: La Crosse WS3600

Postby Tihomir Z » Fri Jul 09, 2010 1:51 pm

Greeting
I have one question. As I took my version of Yowindow 06.07.2010, every time you start Yowindow, I have to enter in your location. So far it has not happened. Today I took the latest version of 334, but again the same happens.
What is the problem, like I do not remember the location?
Image



Share |
User avatar
Tihomir Z
 
Posts: 171
Joined: Thu Dec 24, 2009 11:03 am
Location: Trnovec Bartolovecki Croatia
Registered users do not see the advertisments





Re: La Crosse WS3600

Postby par » Fri Jul 09, 2010 6:57 pm

That was an error in the latest version.
Now I have fixed it.
Download the latest RC.
Have fun :)



Share |
Get YoWindow for your phone or tablet - it's awesome on both!

Image Image Image
User avatar
par
 
Posts: 7635
Joined: Mon Sep 21, 2009 11:56 am
Location: Saint-Petersburg, Russia
Registered users do not see the advertisments





Previous

Return to La Crosse

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Registered users do not see the advertisments