wd xml error

Post Reply
giordolo

wd xml error

Post by giordolo » Sat Dec 24, 2011 7:08 pm

Hi all, this is the xml error when the browser goes on (to test, cause yowindow doesn't use my values)

error on line 11 at column 30: Entity 'deg' not defined

and this is the xml on my domain (yowindow.xml) - there's also a time problem, now it's 07.05

Code: Select all

<!-- Meteo Besate by Giordano 24/12/11 07:55 -->
<!-- Remove auto_update section if wanting the default, otherwise in seconds -->
<!-- Remove snow section if not inputting snow -->
<!-- Remove the uv and solar tags if those sensors aren't present -->
<response>    
  <current_weather> 
    <auto_update>
      <interval value="300"/> 
    </auto_update>  
    <temperature>
      <current value="1.6&deg;C"/> 
      <feels_like value="2"/> 	  
    </temperature>	
    <humidity value="85"/> 
    <pressure value="1015.9" trend="-0.3"/> 
    <wind> 
      <speed value="0.0"/> 
      <gusts value="0.0"/> 	  
      <direction value="135 &deg;"/> 
    </wind> 
    <sky> 
      <icon id="1" format="wd"/> 
      <description value="Nessun fenomeno"/> 
      <precipitation> 
        <rain>
          <rate value="0.0"/>
          <daily_total value="  0.0 mm"/>
        </rain>	  
        <snow>
          <level value="0" unit="inch"/>
        </snow>
      </precipitation> 
    </sky> 
  </current_weather> 
</response>

User avatar
Mallorca
Posts: 1757
Joined: Sun Jul 11, 2010 8:59 am
Name: Werner Heidotting
Location: Son Servera, Mallorca, Spain
Contact:

Re: wd xml error

Post by Mallorca » Sun Dec 25, 2011 12:06 am

Wish you a Merry Christmas.

jmcmurry
Posts: 367
Joined: Tue Oct 13, 2009 11:09 am
Name: Jim
Location: Mauston, WI, USA
Contact:

Re: wd xml error

Post by jmcmurry » Sun Dec 25, 2011 2:31 am

giordolo wrote:Hi all, this is the xml error when the browser goes on (to test, cause yowindow doesn't use my values)

error on line 11 at column 30: Entity 'deg' not defined

and this is the xml on my domain (yowindow.xml) - there's also a time problem, now it's 07.05

Code: Select all

<!-- Meteo Besate by Giordano 24/12/11 07:55 -->
<!-- Remove auto_update section if wanting the default, otherwise in seconds -->
<!-- Remove snow section if not inputting snow -->
<!-- Remove the uv and solar tags if those sensors aren't present -->
<response>    
  <current_weather> 
    <auto_update>
      <interval value="300"/> 
    </auto_update>  
    <temperature>
      <current value="1.6&deg;C"/> 
      <feels_like value="2"/> 	  
    </temperature>	
    <humidity value="85"/> 
    <pressure value="1015.9" trend="-0.3"/> 
    <wind> 
      <speed value="0.0"/> 
      <gusts value="0.0"/> 	  
      <direction value="135 &deg;"/> 
    </wind> 
    <sky> 
      <icon id="1" format="wd"/> 
      <description value="Nessun fenomeno"/> 
      <precipitation> 
        <rain>
          <rate value="0.0"/>
          <daily_total value="  0.0 mm"/>
        </rain>	  
        <snow>
          <level value="0" unit="inch"/>
        </snow>
      </precipitation> 
    </sky> 
  </current_weather> 
</response>
There's a setting in WD so that it won't include the units of measure. It's on the Custom Web Page Setup tab, so untick that.

- Jim

giordolo

Re: wd xml error

Post by giordolo » Sun Dec 25, 2011 10:52 am

Great, well done!
Merry Christmas!

Post Reply