Search found 5 matches

by westhag1943
Thu Apr 07, 2016 11:44 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Sky and weather but no image
Replies: 10
Views: 9782

Re: Sky and weather but no image

Herman hit the nail on the head when he said that he couldnt see the files. He was actually right because I had got the domain name wrong. Berkshirevillages.co.uk instead of the correct berkshiredownsvillages.co.uk. Once that was corrected in the flashvars code the landscape image appeared in the wi...
by westhag1943
Thu Apr 07, 2016 1:08 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Sky and weather but no image
Replies: 10
Views: 9782

Re: Sky and weather but no image

Hi Herman crossdomain.xml is in the correct place. I dont really understand your question about IIS or Apache but on trying to open both the .xml and the .ywl in my browser (Chrome) I get the message "The requested URL was not found on this server" and it says Apache/2.4.18 (Unix) Server at www.berk...
by westhag1943
Thu Apr 07, 2016 12:02 am
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Sky and weather but no image
Replies: 10
Views: 9782

Re: Sky and weather but no image

The .swf file was created using the tool on the website and has already been uploaded. The data source in the .ywl file now points to the .swf file. The horizon was aligned in YoWindow. In the .ywl file it says the horizonlevel is 538. The landscape works ok in YoWindow but not in the weather widget...
by westhag1943
Wed Apr 06, 2016 8:04 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Sky and weather but no image
Replies: 10
Views: 9782

Re: Sky and weather but no image

Wally Thanks for your reply. The root does contain the .xml file. The contents of the .ywl file are as follows: <landscape id="weather_153EB5840E8" type="picture" name="weather"> <data src="yo_weather.png" horizonLevel="538"/> </landscape> Since my original post i have converted the .png image to a ...
by westhag1943
Wed Apr 06, 2016 5:01 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Sky and weather but no image
Replies: 10
Views: 9782

Sky and weather but no image

I've created a background for the location "Aldbourne" and saved it as yo_weather.png and included it in the landscapes folder in the root directory for the website (landscapes/weather (which contains weather.ywl and yo_weather.png)). I've tried to follow the instructions for using my own background...