Search found 11 matches

by gradtamu
Wed Jan 08, 2014 9:23 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Custom Landscape not working!
Replies: 14
Views: 7366

Re: Custom Landscape not working!

wow! beautiful solution pasha.
that worked perfect. thanks a lot.

you are a real worthy being on this planet - first by making such an awesome unique weather tool and second by providing generous help.
thanks again!
by gradtamu
Wed Jan 08, 2014 8:02 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Custom Landscape not working!
Replies: 14
Views: 7366

Re: Custom Landscape not working!

no its not with the hosting company.
initially when i was successful in using it a few weeks ago, it was even working on my local machine.

please help...
by gradtamu
Wed Jan 08, 2014 6:59 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Custom Landscape not working!
Replies: 14
Views: 7366

Re: Custom Landscape not working!

Can anyone help please? This is critical for us.
I would appreciate a solution.
by gradtamu
Wed Jan 08, 2014 8:48 am
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Custom Landscape not working!
Replies: 14
Views: 7366

Re: Custom Landscape not working!

Hi Herman,
I already changed the ywl file as you instructed.
I also have cross domain in my root.

Please check: http://www.koroli.in/crossdomain.xml

Still it does not work.
by gradtamu
Tue Jan 07, 2014 8:57 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Custom Landscape not working!
Replies: 14
Views: 7366

Re: Custom Landscape not working!

thanks for the reply hermanz.

I had done that too before i opened a request on this forum.
but it still does not work.

i tried many different combinations of paths on different files but its creating problems.
i have now updated ywl file according to your instructions but the problem remains :(
by gradtamu
Tue Jan 07, 2014 3:25 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Custom Landscape not working!
Replies: 14
Views: 7366

Re: Custom Landscape not working!

thanks for your reply ikarus. i had tried direct URL for ywl earlier but it was failing too. hence i was actually trying out various ways to find out solutions but giving ./ paths. i have now replaced direct absolutely URL in the ywl file but still it does not work. you can check it out. i am not su...
by gradtamu
Tue Jan 07, 2014 10:58 am
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: Custom Landscape not working!
Replies: 14
Views: 7366

Custom Landscape not working!

Hello, I tried adding my custom landscape to my widget a few weeks ago when I first tried yowindow and it worked perfect. Now since the last couple days, when I try to achieve the same, the widget gets stuck at Please Wait... as soon as I add the landscape parameter to flashvars. I followed every st...
by gradtamu
Fri Jan 03, 2014 10:09 am
Forum: Add location
Topic: Trimbak, Maharashtra (India)
Replies: 3
Views: 993

Re: Trimbak, Maharashtra (India)

hello,
trimbak has again been removed from the list and my widget has stopped working on my live site.
please fix ASAP.
thank you.
by gradtamu
Sat Dec 21, 2013 7:52 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: forecast_provider=owm NOT working
Replies: 3
Views: 2724

Re: forecast_provider=owm NOT working

actually, i think the forecast shows of OWM - however, the current temperature is too different. I think current temperature is only pulled from yr.no Is that correct? I think current weather is related to METAR ICAO code? Is that true? If yes, the I need to find the closest ICAO code for Trimbak, I...
by gradtamu
Sat Dec 21, 2013 6:54 pm
Forum: Widget for Site or Blog
Topic: forecast_provider=owm NOT working
Replies: 3
Views: 2724

forecast_provider=owm NOT working

Hello, it looks like yr.no updates weather every 6 hours. that is too much of a delay to show on website. instead, i want to use OWM which is more accurate. I added forecast_provider=owm to <param name="flashvars" value= ................> but without any change. it still fetched from yr.no Am I doin...